Каква Ава, Сораја или Маја - Урош се заљуби во Синди

По кратката авантура со Ава, и симпатиите кон Сораја,  Урош се реши за  Синди.

Тој и Синди во куќата на Големиот Брат беа само пријатели но нивното пријателство по излегувањето од куќата прерасна во голема љубов.

Тие потврдија дека се во врска откако биле видени заедно на една приватна забава.

најчитано сега