Им ги „бушел“ гимите на девојките за да ги запознае

Јапонецот Јошихито Харада пронашол интересен начин како да го привлече вниманието на девојките. Дваесет и петгодишниот Харада издупчил повеќе од 100 гуми на автомобили, а потоа им помогнал и на тој начин започнувал разговори со нив. Измамата била откриена кога една од девојките ваквата ситуација и ја раскажала на своја другарка. Го пријавиле во полиција по што завршил на суд, каде го признал делото кое му успевало во периодот од 2011 фо 2012 година.   

ФОТО: Либертас

најчитано сега