Хрват купил Србинка и ја мачел и силувал 11 дена

Еден 61-годишен маж од Хрватска, си купил Србинка и ја силувал и мачел цели 11 дена.

Се работи за млада 19-годишна девојка од Србија која монструмот ја купил, па се изживувал со неа со денови.

Хрватското правосудство веќе поднесе  пријава за трговија со луѓе и силување против хрватскиот монструм.

ФОТО: Денешен

најчитано сега