Големиот брат: Нашата Анета повторно номинирана

Нашата претставничка во куќата на Големиот брат Анета Наковска, како и Венди и Славко се директно номинирани поради кршење на правилата во куќата.

Едно од правилата на куќата е забрана за шепотење и договарање околу номинирањето, а овие тројца станари го направиле токму тоа.

Со тоа, Венди, Анета и Славко се придружија на Маја и Топиќ кои се исто така номинирани.

најчитано сега