ФОТО+ВИДЕО: Пронајдено мистериозно морско суштество во Нов Зеланд

Морско мистериозно суштество е пронајдено на плажа во Нов Зеланд. Околу него се појавија многу шпекулации дека станува збор за мистериозно морско чудовиште.

Главата и забите потсетуваат на нешто страшно и праисториско.

најчитано сега