ФОТО: Одите на Пивофест во Прилеп ? - еве како можете да пиете без да платите денар

 

Компанијата Пакомак не престанува со своите иновативни акции за чистење на околината во која живееме од пластиката, пластичните шишиња, чаши и останато ѓубре.  

Таква една акција ќе се случува и за време на фестивалот на пивото во Прилеп. За секој кој ќе биде дел од акцијата, следува бесплатно пиво. Се што треба да направите е следново:
 

најчитано сега