ФОТО: Нема да им верувате на очите - Чак Норис чека трамвај во Сараево

Во Сараево е забележан легендарниот Чак Норис како чека трамвај.

Сепак, како што веќе претпоставувате, не станува збор за славниот глумец, туку за некој кој дефинитивно многу наликува на него, а е случајно фотографиран додека чека градски превоз.

Нема да им верувате на очите...

 

 

04.09.2013 - 09:24
Фото: 
кафе.ба

најчитано сега