ФОТО: Карло Бос им се фрли на скопските шмизли

Откако се врати од Италија и додека трага по Македонки кои ќе се нафатат да снимат филм за возрасни со него, македонскиот порно актер Карло реши да ги посети “скопските шмизли“!

 

01.09.2013 - 15:47
Фото: 
Засе.мк

најчитано сега