ФОТО: Кафе 250 денари Кока Кола 270 - е ова се цени на плажа

Доколку сакате да одите на одмор во Хрватска, подгответе си повеќе пари. Оваа сметка ја објавуваат хрватските медиуми и пренесуваат дека е издадена во Дубровник. На неа се гледа дека едно капучино чини 31 хрватска куна, или 250 денари. Кока Колата е уште поскапа и чини 270 денари

 

01.08.2013 - 11:30

најчитано сега