ФОТО: Ја изневерувал, па му раскинала преку ова урнебесно писмо!

Една девојка преку Фејсбук дознала дека момчето ја изневерува, па смислила интересна игра, преку која му порачува дека го остава.

-Здраво, злато!

Погоди кој остана логиран на Фејсбук и доби порака од Келси? Да! Ти! Но не грижи се, ништо не скршив. Всушност толку бев фина што ти ги спакував сите твои работи. Дури и смислив интересна игра, затоа што знам дека обожаваш да бараш (како на пример, други девојки). Еве како ќе си ги најдеш работите.

-Твојата облека е на местото каде што се запознавме.

-Твоите видеоигри се онаму каде што за првпат се бакнавме.

-Твојот лаптоп е на местото каде за првпат заедно си купивме видеоигра.

-Твојот телевизор е онаму каде за првпат „отидовме до крај“.

-Се останато, како и фотографиите од двете наши заеднички години, е кај Келси!

Убаво да си поминеш!

А, да. Иако ништо не скршив, не можам да ти гарантирам дека некој друг нема прв да стигне до твоите работи.

Среќен лов!

најчитано сега