ФОТО: Го каснала ајкула - за него тоа е ситна повреда

Ерик Нори има навика да запаѓа во големи неволји и големи несреќи да му се случуваат баш нему. Па така, додека уживал на одмор со своето семејство го гризнала ајкула додека тојловел риби на Бахамите.

Ајкулата на Ерик му одгризала дел од левата нога, но тој вели дека успеал да се соземе и да си ја зашие ногата. 

Ова не е единствената несреќа што Ерик ја преживеал. Претходно има преживеан удар на гром, каснување од змија и напад од група на мајмуни.

За среќа, сега Ерик е надвор од животна опасност. Ерик е верник и смета како верата и молитвите на семејството го спасиле од смртта.

12:52

најчитано сега