ФОТО: "Да даде Господ никогаш реклами да не видиш" - најсмешна порака за раскинување на една Македонка

 

Овој статус кој се појави на социјалната мрежа Фејсбук е доказ дека на Интернет може да се најде се и сешто. 

Дефинитивно оваа порака за раскинување ќе ве изнасмее до солзи.

04.09.2013 - 14:18
Фото: 
Фејсбук

најчитано сега