ФОТО: Човекот се дави тие “пукаат“ сеир - менталитетот на денешниот свет

Навистина смешна фотографија која го отсликува менталитетот на денешниот свет! Дали и вие се пронаоѓате? :)

01.09.2013 - 15:53

најчитано сега