Фатен прилепчанец кој препродавал дрога

Против лицете М.У. е поднесена кривична пријава за поседување и продажба на наркотички дроги, психотропни супстанци и прекурсори. Кај триесетгодишниот М.У. била пронајдена наркотична дрога „марихуана“ за која е откриено дека пријавениот ја набавил за износ од 200 денари. 

 

 

најчитано сега