Фарма: Даниел ја запроси Јована (ВИДЕО)

После сите караници, навреди, тепачки...конечно да се случи нешто убаво и романтично на Фарма.

Даниел ја побара раката на Јована, а таа низ солзи прифати да биде негова сопруга и со него да биде до крајот на животот.

- Ова ќе биде еден од најубавите моменти во мојот живот, а се надевам и во твојот. Јована ќе се омажиш ли за мене, праша Даниел.

Погледнете...

 

најчитано сега