Емели де Форест без коментар за домашното видео со поранешното момче

Победничката на годинашниот Евросонг, Емели де Форест засега остана без коментар за домашната порно снимка која што ја направила со нејзиното поранешно момче, кое пак излезе во јавноста дека ќе го даде на оној кој што е подготвен да плати 200,000 евра. Слична ситуација имаше и пред три години, кога за победничката Лена од Германија, се појавија шпекулации дека имало порно снимка.