Џеј Ло во паника - синот Макс си го исекол лицето

Џеј Ло испаничила откако нејзиниот син додека си играл со неговата близначка Ема паднал и си го исекол лицето. Американската пејачка во тој момент испаничила, но за среќа тука се нашол нејзиното момче Каспер Смарт, кој што ја симирил, а момчето веднаш го однел во болница каде го зашиле. 

„Ги оставив на само неколку минути и во еден момент слушнав плачење“изјавила Џеј Ло, која не кажала колку шевови заработил Макс. 

најчитано сега