"Дојде време!" - Карлеуша се повлекува од социјалните мрежи

Контроверзната српска пејачка Јелена Карлеуша стави точка на било какво огласување во јавноста.

Таа преку писмо им се обрати на своите фанови и ги објасни причините за својата одлука.

- Драги фанови, зад мене е прекрасен и возбудлив период и врвот на мојата кариера. На мојот поселден концерт на кој имаше огромна посветеност ми дадовте сила и понатаму да се борам со сите балкански предрасуди, но од сега музиката ќе биде и остане единствениот начин на кој ќе комуницирам со вас, истакна пејачката.

Карлеуша додава и дека дошло време кога мора да се повлече, па до Нова Година нема да се огласува ни во медиумите ни на социјалните мрежи, а потоа како што вели ќе има голем кам-бек.

15.10.2013 - 16:27

најчитано сега