Демолиран автобус на ЈСП полн со патници

Демолиран автобус на Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје.

Според  информациите до кои стигна Пресс24, вечерва бил нападнат автобус на ЈСП полн со патници. Автобусот, чии стакла биле искршени, се стационирал пред АСУЦ „Боро Петрушевски“ и полицијата веќе е на местото  на настанот. Сеуште немаме информации дали инцидентот е поврзан со вечерашниот ракометен натпревар меѓу екипите на Вардар и Металург и дали има повредени меѓу патниците, од кои повеќето биле млади луѓе.

 

најчитано сега