Дел од Карпош утре без електрична енергија

Утре без напојување со електрична енергија ќе останат неколку скопски населби.

Во период од 9 до 15 часот и 30 минути без струја ќе бидат дел од корисниците на улицата Де Вол во општина Карпош.

       Прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во тие региони.

 

 

најчитано сега