Аца Лукас и врати на Карлеуша: „Ти не си Viva la Diva, ти си Viva La Niva“!!!

Популарниот српски турбо фолк пејач Аца Лукас остро реагираше на провокацијата на неговата колешка Јелена Карлеуша дека правел селски забави. Карлеуша изјавила дека во Србија е вообичанео да се направи селска забава со бенд и три сијалици, но на тој начин се навредува и омаловажува публиката. На ова Лукас бурно реагирал предлагајќи и на Карлеуша да го смени мотото за нејзиниот концерт. Наместо да биде Viva la Diva треба да биде Viva la Niva, изјавил фолкерот како одговор на нејзината провокација.

 

најчитано сега