36 лица загинаа во психијатриска болница во Москва

 Триесет и шест лица загинаа во пожар кој избувна во психијатриска болница во Подмосковјето.

- Досега имаме информација дека загинале 36 лица, изјави претставник на полицијата. 

Пронајдени се телата на 12 од загинатите, а постои опасност бројот на жртвите да се зголеми. 

 

најчитано сега