Македонско-јордански бизнис форум

Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) денеска организира Македонско-јордански бизнис форум.

Во делгацијата од Јордан се претставници од повеќе сектори, како прехранбена индустрија, обновливи извори на енергија, финансирање, туризам и угостителство.

ССК соопшти дека на форумот ќе потпише меморандум за соработка со Стопанската комора на Јордан.

13.09.2013 - 08:38